Author Archive

No tota la poesia a de ser rimada i en aquest llibre en trobareu uns quants exemples del que podem anomenar vers lliure o text poètic. Seguin les passes dels llibres “Ulls de merla” i “Temps de fred, temps de calor” ens endinsem en un caminoi que ben bé no sabem on ens portarà.

Magníficament il·lustrat per Laura Borràs i amb l’inestimable treball d’edició d’El Cep i la Nansa Edicions aquí teniu “50 escletxes i un raig de lluna”. Desitjo de tot cor que us agradi.

Llibre dedicat a Hèctor Parra, Tània Parra i Imma Santacreu per part meva i amb calidesa, a tothom qui somriu a la lluna de part de la Laura Borràs

Per què llegim?

Primer de tot, llegim per passar-ho bé, per gaudir d’una història, per evasió personal, per plaer. Aquest és, potser, el principal destí del fet de llegir.

En aquesta guia trobareu una tria de narracions i poemes en la que he col·laborat amb les bibliotecàries de la comarca del Maresme  per llegir en veu alta i una sèrie de recomanacions per millorar aquesta modalitat de lectura.

I si voleu podeu veure el vídeo de presentació de la guia a  YouTube

 

Un recorregut per la natura al llarg d’una any en què els seus habitants ens sorprenen en cada poema.

Amb il·lustracions de Gemma Capdevila que dedica aquest llibre a la seva germana Marta, i poemes de la Lola Casas que el dedica a l’Alba i al seu pare, en Lluís.

_______________________

 

 

Per fi, Nadal!. Quan arriba la nit, els pessebres cobren vida! Ho descobrireu al llibre “Per fi, Nadal!”

Sense demanar permís, les estacions arriben marcant el pas del temps, els colors i els perfils dels paisatges,

Els núvols estampen el cel.

Els ocells viatgen puntuals

Aquest poemari capicua us convida a sortir a passejar, amb els sentits ben desperts, per acollir cada instant que la natura ens regala generosa al llarg de l’any.

 

Amb il·lustracions de  Gibet Ramon que volen com fulles endutes pel vent entre els poemes de Lola Casas,  aquest “petit” llibre de portades blanques  és un bon regal per qualsevol mes de l’any.

Dedicat a Elena Castillo de la Rosa i als estius a Santa Coloma de Farners

 

Se sent pertot arreu, la dita de l’avi Ramon:

“De lletjos i lletges tenim farcidet aquest món”

Amb ganes de divertir-vos, entreu en el llibre, entreu,

i amb cares ben estrambòtiques molt bé us ho passareu.

Il•lustrat magníficament per Gustí, enterament amb un bolígraf amb tinta de varius colors, els personatges mes estrambòtics mai dibuixats os saluden! I us diuen que…

Dedicat a la memòria de Roald Dahl i a la mestra Dolors López i els seus alumnes per la Lola Casas, i a “mi bobe Perla, a la bobe Lara a mi seide Elias a mi tía Sara. A mi amigo Carlos Cartalán” de Gusti